Bericht

ULLB werkt deze weken aan de website

Geplaatst op 28 mei 2024, 15:44 uur
Illustration
logo
Urban Living Lab Breda

Hi!

Super leuk dat je op onze website een kijkje neemt. Misschien ben je hier al vaker geweest. Dan zul je vast merken dat er een hoop veranderd is. 

We realiseerden ons dat op onze website niet alles makkelijk te vinden was. En dat er zoveel op stond dat onze boodschap daarmee ook niet per se helder werd. Dank voor alle feedback!

Aan de andere kant; we zijn een heel nieuw type organisatie, bestaan uit verschillende partijen en organisaties, die met elkaar aan het uitvogelen waren hoe dat precies werkt. Terwijl de winkel gewoon open was. Dat is vallen en opstaan en met elkaar blijven zoeken, ontdekken en proberen. 

De site blijft open tijdens de verbouwing

Nu zijn we aangekomen op een punt waarop we best wel een goed idee hebben van wat we doen, wat we te bieden hebben en wie we willen zijn. Ook onze events en bijeenkomsten krijgen een steeds duidelijkere boodschap en trekken almaar nieuwe nieuwsgierige mensen. 

Jij als Mee-Maker op deze site

Daarom is het tijd om onze website onder handen te nemen. Geheel volgens onze stijl doen we dat terwijl de winkel open is. Dat betekent dus dat je de site langzaam gevuld en gebouwd ziet worden. Ondertussen kun je als meemaker nog steeds hier terecht; mocht je een bijeenkomst organiseren of nieuws hebben over de brede welvaart in Breda en de regio, log dan in, of maak een account aan. En plaats een bericht. 

 

Groeten van Siem, Britt, Nick en Stefanie van het Redactie Team van Urban Living Lab Breda

 

Deel dit: