We leven in een complexe wereld met bizarre uitdagingen. Daar kun je met elkaar (vaak oeverloos) over vergaderen, maar je kunt het Urban Living Lab Breda ook vragen om een co-creatie voor je te organiseren. Dikke kans dat je in een ochtend een doorbraak te pakken hebt.  

In een co-creatie betrek je alle stakeholders actief als er een verbetering of vernieuwing nodig is in je organisatie. Je brengt verschillende perspectieven, kennis en vaardigheden bij elkaar. Daardoor kunnen er vaak betere en meer innovatieve oplossingen ontstaan dan wanneer je als organisatie alleen aan de slag gaat. In een co-creatie werk je écht met elkaar aan een vernieuwing of verbetering. We kunnen het niet alleen, we hebben elkaar allemaal nodig.

Benieuwd naar een co-creatie van het Urban Living Lab Breda? Stuur een mailtje naar info@urbanlivinglabbreda.nl

Een co-creatie bestaat uit een groep mensen met verschillende meningen, kennis en ervaring. Dit brengt nieuwe inzichten en leidt makkelijker tot een doorbraak.

In een co-creatie zijn alle ideeën goed. Deelnemers zeggen eerder Ja, én, dan Ja, maar. Zo kom je in een constructieve flow en ontstaat er ruimte voor iets nieuws.

Een co-creatie heeft van tevoren geen vast eindpunt. Door los te laten waar je uit wilt komen, kun je naar plekken bewegen waarvan je niet vermoedde dat die er waren.