Activiteit

Finale Startup Award 2022

dinsdag 18 oktober 2022 , 19:30 - 23:00 uur
Illustration

Hét netwerkevent voor innovatieve bedrijven en startup ondernemers met live pitches, beursvloer en awardshow! STARTUP SUMMIT 2022

Op dinsdagavond 18 oktober a.s organiseert Breda Startup voor de 8e keer het gaafste startup business event van Zuid-Nederland, waar jaar op jaar 400 innovatieve ondernemers bijeen komen. Het evenement vindt plaats in het theater Podium Bloos in de hippe wijk De Belcrum, het voormalig industrieel hart van de stad Breda.

Breda Startup wil nieuwe innovatieve bedrijven een podium geven en hun ondernemerschap vieren. Zo geven we aandacht aan de groeibedrijven van de toekomst. Breda Startup is een community netwerk van tientallen organisaties die houden vernieuwing, technologie en positieve impact maken op hun omgeving. Onze startups en partners komen uit heel Noord-Brabant en juist ook uit de rest Nederland en zelfs Vlaanderen.

Op de Startup Summit wordt op de ruime beursvloer plek gemaakt voor 20+ startups, die aan de bezoekers hun prototype, idee en hun nieuwste producten laten zien en ervaren. De beste Startups mogen live op het podium hun onderneming pitchen aan de gerenommeerde jury en aan het voltallige publiek. Aan het einde van de avond weten we wie er naar huis gaat met dé Startup Award 2022! Op deze 8e editie van dit event, wordt er voor de eerste maal ook een Publieksprijs uitgereikt. Dus ook jouw stem gaat ertoe doen.

Kosten toelichting
€0-€40
omschrijving doelgroep Hét netwerkevent voor innovatieve bedrijven en startup ondernemers.
Deel dit: