Activiteit

Open Middag Urban Living Lab Breda

zaterdag 6 november 2021 , 13:00 - 15:30 uur
Illustration

Op zaterdag 6 november 2021 wordt er in ULLB een open dag georganiseerd voor alle inwoners van Breda. Tijdens deze middag worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij verbinding en de toekomst van Breda centraal staat. 

Zo wordt er een creatieve brainstormsessie georganiseerd waarin je wordt uitgedaagd er over na te denken hoe je Breda wilt achterlaten voor de volgende generatie. Zet jij in op duurzaamheid, of wil je toch liever dat Breda het  technologische centrum van Nederland wordt? Jij hebt de touwtjes in handen. 
Daarnaast kan je ook het concept Breda Ten Onder.. spelen. Dit concept speelt zich af in 2061. Breda dreigt ten onder te gaan aan de klimaatveranderingen en de rivieren kunnen elk moment overstromen. Door het oplossen van verschillende puzzels en het juist beantwoorden van vragen kan Breda gered worden van de ondergang. Durf jij de uitdaging aan?

Moet je even bijkomen van de activiteiten? Kom dan een kopje koffie of thee drinken bij onze koffiecorner. Bouw aan nieuwe connecties en kom erachter hoe anderen tegen bepaalde zaken aankijken.

Kan je nou niet wachten, schrijf je dan in via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenInmlmNYHLDpNQhsBEluNlQauatREDPs3UXqjWTLuIO5e_w/viewform?usp=sf_link

Locatie
Urban Living Lab Breda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: