Activiteit

Singel Samen Loop

zondag 1 oktober 2023 , 10:40 - 18:00 uur
Illustration

De naam zegt het eigenlijk al wel een beetje: dat je samen loopt bij de Singelloop in Breda. De Singelloop is een groot hardloopevenement in de gemeente Breda.

De Singel Samen Loop is een initiatief dat opgericht is vanaf mei 2023 voor mensen die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te komen en samen te trainen (hardlopen-wandelen) in een groepje voor de Singelloop.

De Singelloop in Breda vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen met dit evenement, wil graag een bijdrage leveren door het stimuleren van een gezonde leefstijl. Daarom hebben zij gratis startbewijzen gesponsord aan de Singel Samen Loop. Hierdoor hebben wij dit initiatief kunnen opzetten.

Voor iedereen toegankelijk.

Iedereen kan met deze groep meedoen, ongeacht leeftijd, inkomen, etniciteit, wijk. Ons doel is, dat het voor iedereen mogelijk is om te kunnen sporten en bewegen. En daarbij nieuwe mensen te ontmoeten. 

De organisatie

De Singel Samen Loop is een onderdeel van de Singelloop Breda, deze opgepakt wordt door My Health Breda, sociale sportschool. Samen met My Health zijn er andere partijen betrokken, zoals Betrokken Ondernemers Breda en Avans Hogeschool, die samen druk bezig zijn dit op te zetten. Daarnaast zijn er ook diverse samenwerkingspartners aangesloten, zoals Vluchtelingenwerk Nederland, Quiet Breda, Buddy To Buddy, SMO Breda e.o., Sportleerbedrijf Breda, Urban Living Lab, GET-Lab Avans, SPRINT. 

Én de sponsoren niet te vergeten, aangezien zij ons erg helpen bij dit initiatief en de Singel Samen Loop hebben omarmd. Zoals Go Digital (website), TECH4YOU (bedrijf dat geld inzamelt voor nieuwe hardloopschoenen) Run2Day Breda (voor o.a. shirts en hardloopschoenen) en de Singelloop zelf voor de gratis startbewijzen.

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: