Activiteit

FuturePROEF diner: Biobased Bouwen

donderdag 2 november 2023 , 18:30 - 23:00 uur
Illustration

Tijdens een verrassend 3-gangendiner – verzorgd door Catering PIEN – ontdek je meer over circulariteit met al je zintuigen. Breda Circulair organiseert op donderdag 2 november een ‘FUTURE PROEF’ netwerkdiner, waarbij de aandacht uitgaat naar biobased bouwen.

Of je nu ondernemer of werkzaam bent in de bouw, student of gewoon enorm geïnteresseerd in de mogelijkheden van circulair, biobased bouwen. Je bent van harte welkom om (letterlijk!) te proeven van wat er allemaal kan op het gebied van biobased bouwen.

Je geniet van een duurzaam driegangendiner én van verhalen van inspirerende sprekers. Naast het inhoudelijke programma, is er volop gelegenheid om te netwerken. Ook is er een mini-expositie van biobased bouwmaterialen.

Het (netwerk)diner vindt plaats bij BREDA ROBOTICS; een broedplaats waar bedrijven en studenten Robotica vraagstukken ontwikkelen.

Dus, wil jij ook aan de slag met circulariteit en geïnspireerd raken? Meld je snel aan, er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Naast het inhoudelijke programma, is er volop gelegenheid om te netwerken. Ook is er een mini-expositie van biobased bouwmaterialen.

 

FuturePROEF Diner

Donderdag 2 november 2023

Kosten: €49,50 (all inclusive)

Meer informatie: https://www.bredacirculair.nl/events/

Locatie
Breda Robotics
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: