Bericht

Maak kennis met: Marcel Kesselring

Geplaatst op 8 mei 2021, 07:57 uur

In de rubriek 'Maak kennis met" stellen wij verschillende mensen voor.

Vandaag: Marcel Kesselring, kwartiermaker van het Urban Living Lab Breda

“Ik zet me in voor de toekomstmakers die met hard werken hun dromen kunnen waarmaken.”

“Generatie op generatie zijn we de aarde en de mensen aan het uitputten. Vooral oude 'wijze' mannen willen nog steeds de toekomst van het land bepalen. Ik voel me meer thuis onder jongeren, omdat ik het belangrijk vind dat juist zij hun eigen toekomst moeten gaan bepalen. Veel jongeren zijn zich ervan bewust dat we zo niet door kunnen met de wereld.”

“Zelf wil ik ze vooral laten nadenken over hun toekomst en een omgevingen creëren waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen nadenken over de toekomstige maatschappij. Dit doe ik door te werken vanuit vertrouwen, ruimte te geven en gesprekken met ze te voeren.”
 
“Voor mij is het Urban Living Lab een rijke leeromgeving, een uitstekende plek om te experimenteren, te leren, te creëren en om samen met inwoners, ondernemers en organisaties een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de stad. Als kwartiermaker ben ik een duizendpoot en houd ik mij bezig met o.a. communicatie. Samen met mijn mede-kwartiermakers bouwen we stap voor stap gestaag door aan het Urban Living Lab. Het is een feestje om samen te werken met energieke mensen op basis van gelijkwaardigheid ongeacht leeftijd of ervaring."

Marcel heeft zijn Master Management & Innovation afgerond binnen het Urban Living Lab Breda met de eindscriptie "SAMEN DE TOEKOMST VAN DE STAD CREËREN - Wat stimuleert of belemmert succesvolle quadruple helix learning community"
 
#DREAMBIGWORKHARD

Illustration
 
Deel dit: